صندوق رویش لوتوس اول زمستان جوانه می زند

در مراسم معارفه صندوق سرمایه گذاری جسورانه رویش لوتوس از سری نشست های یک دیدار یک عرضه فرابورس ، معاون پذیرش ناشران خبر از آن داد که پنج صندوق جسورانه با اخذ مجوز تاسیس مراحل اجرایی را پشت سر می‌گذارند وچند صندوق جسورانه دیگر نیز درخواست تاسیس داده اند.

به گزارش پایگاه خبری بورس آنلاین ؛سید مهدی علم الهدی افزود: راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه یکی از آرزوهای فرابورس بود .در شکل‌گیری این صندوق‌ها سعی شده ساختارهای رایج دنیا در آن رعایت شود تا اگر سرمایه‌گذار خارجی به ایران آمد، با موضوع ناآشنا و جدیدی مواجه نشود.

در ادامه مدیرعامل شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان با به دست گرفتن سکان توضیحات ، تمام گفتنی ها را درخصوص این صندوق عنوان کرد.

پذیره نویسی صندوق از اول دی

علی تیموری شندی اظهارداشت : صندوق جسورانه رویش لوتوس در حوزه سلامت با رویکرد زیست فناوری و فینتک فعالیت می کند و امکان تجاری سازی دستاوردهای آن وجود دارد.

وی افزود: سقف پذیرش این صندوق 50 میلیارد تومان است که در سه مرحله 15میلیارد ،20 میلیارد و 15 میلیاردتومان طی یکسال انجام خواهد شد. با  انجام مقدمات امیدواریم چهارشنبه، اول دی پذیره نویسی صندوق محقق شود.تیموری حداقل سرمایه گذاری در این صندوق برای اشخاص حقیقی را 5 واحد(معادل 5 میلیون تومان) و برای اشخاص حقوقی 30 واحد ( معادل 30 میلیون تومان) و حداکثر آن را برای اشخاص حقیقی3 میلیارد وحقوقی ها 6میلیارد تومان اعلام کرد.  

دامنه سود صفر تا صد

وی به دلیل ماهیت جسورانه بودن صندوق سود آن را بین صفر تا صد درصد برآورد کرده و گفت : کسانی که قصد سرمایه گذاری دارند باید با دید بلند مدت وارد چرخه سرمایه گذاری شوند. در 3 سال اول تقسیم سودی نخواهیم داشت بعد از این زمان سودهی صندوق بسته به میزان درآمد کسب شده شروع خواهد شد برای همین پروژه ها با دقت انتخاب شده اند تا سود معقول نصیب شرکا شود.

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان واگذاری مالکیت صندوق را از طریق تابلوی جداگانه ای در فرابورس ممکن دانسته و افزود: دربیشتر موارد وقتی صحبت از حوزه دانش ‌بنیان می‌شود افراد فکر می‌کنند این موضوع یک بحث فانتزی است، در حالی که اگر به آمارهای این موضوع در دنیا توجه کنیم این آمارها نشان می‌دهد که این حوزه نه تنها فانتزی نیست بلکه یک حوزه اجتناب‌ناپذیر وجدی برای ایران است. در دنیا ۸۵ درصد محرک رشد اقتصادی حوزه‌های دانش‌بنیان و فن‌آورانه هستند.

کد خبر 388501

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =